duminică, 10 aprilie 2016

Efectul Silan - cel mai bun balsam de rufe


   In tot acest timp am tot testat pe hainutele mele Noul Silan Soft &Oils Gold, de care m-am "indragostit" la prima vedere, si sa nu va mire de ce! Pentru ca are grija ca imbracamintea sa fie catifelata, moale si parfumata.
  In ziua de azi, eu personal nu concep spalarea fara balsam, iar Silan, inca odata, cu noua formula, completeaza procesul de spalare si prin balsamare, asa cum noi ne "ungem" sufletul cu ceva bun, care ne face placere asa si pentru rufe.
   Pentru ca pregatesc hainele groase pentru toamna-iarna, sa le asez bine la locul lor in dressing, era necesar sa fie curate, aranjate si sa aibe un aer de prospetime, de parfum care sa dureze peste vara. Si alt lucru la care tin, e sa stiu ca sunt in ordine, dezordinea intotdeauna creeaza un disconfort chiar si psihic, sa nu mai sti de ceva, pur si simplu te da peste cap.Nu e cazul...acum Silan a venit la fix,am vazut si simtit pe "hainele mele" benefiicile acestuia.
Lenjerii, prosoape, camasi, tricouri etc. absolut orce articol textil il lasa placut la atingere, parfumat!     Pentru ca urmeaza si curatenia de Paste, o sa urmeze si covoarele, perdelele, fetele de mese si altele, dar deja ma astept ca Silan le face fata cu brio,doar e aliatul meu la spalat.
    Vi-l recomand, cu draga inima!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu